عضو کميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي رايانه اي مهمترين دغدغه در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات را وجود انحصار در تامين و توزيع پهناي باند اينترنت و نيز محدوديت سرعت دسترسي کاربران اينترنت عنوان کرد و گفت: يکي از درخواست ها از وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اين است که محدوديت دسترسي به اينترنت را به تبعيت از تجربه جهاني براي کاربران ايراني بردارد.
محمودرضا خادمي در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به درخواست فعالان اين بخش از وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات دولت يازدهم اظهار داشت: يکي از دغدغه هاي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، وضعيت تامين و توزيع پهناي باند اينترنت در کشور است که از وزير آينده ارتباطات و فناوري اطلاعات مي خواهيم به اين انحصار خاتمه دهد و تامين و توزيع پهناي باند اينترنت با حفظ نظارت حاکميت به بخش خصوصي سپرده شود و يا حداقل بخش خصوصي در کنار بخش دولتي بتواند در اين فضا فعاليت و رقابت کند.
وي چالش دوم حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات را مربوط به از بين رفتن جايگاه اوليه رگولاتوري عنوان کرد و گفت: برگرداندن سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به جايگاهي مقتدر و مستقل به نحوي که ساير نهادها نتوانند در کار اين سازمان دخالت کنند از ديگر خواسته هايي است که در صورت تحقق بسياري از مشکلات پروانه اي و صدور مجوز براي فعاليت بخش خصوصي مرتفع خواهد شد.
مهندس خادمي رفع محدوديت سرعت دسترسي کاربران اينترنت را از ديگر مواردي برشمرد که براي تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و رسيدن به 10 ميليون کاربر اينترنت پرسرعت الزامي است و تاکيد کرد: با محدوديت سرعت اينترنت تا سقف 128 کيلوبيت بر ثانيه اين اهداف محقق نخواهد شد.
عضو سابق هيات رئيسه کميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي رايانه اي با تاکيد براينکه بايد کف سرعت اينترنت به تبعيت از تجربه جهاني براي کاربران ايراني نيز دسترسي به يک مگابيت برثانيه تعريف شود، خاطرنشان کرد: در اين صورت مي توان بسيار سريعتر به اهداف برنامه پنجم توسعه دست يافت.
وي با اشاره به ديدار نمايندگان سازمان نظام صنفي رايانه اي کشور با محمود واعظي گزينه پيشنهادي حسن روحاني براي تصدي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات تصريح کرد: در ديدگاهها و برنامه هاي محمود واعظي نگاه مثبت به بخش خصوصي و اعتماد به اين بخش ديده ميشود؛ به طور کل، به نظر مي رسد کم کردن تصدي دولت و سپردن امور به بخش خصوصي در کليت دولت جديد وجود دارد.
خادمي با تاکيد بر نگاه کلان وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات به مقوله ICT و اينکه وي ICT را محور توسعه و اداره کشور قلمداد کرد افزود: نگاه وزراي دولت نهم و دهم در اين زمينه محدود بود و بسياري از مشکلات اين بخش نيز به همين ديدگاه برمي گشت.